Geen producten (0)
Geen producten (0)

Kraskaart geboorte onthulling

€ 2,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode KRSGEB
Productcode leverancier KRSGEB
Omschrijving

Bijzondere kraskaarten voor de onthullling of vraagje welke je zelf aan een dierbare op een originele manier wil stellen.

 

Een bijzondere kraskaart waarbij het krasgedeelte bestaat uit een hart. Onder dit hart vermelden we je gewenste onthulling. Bijvoorbeeld dat je jullie zwangerschap wilt onthullen aan de toekomstige opa en oma.

Aan de bovenzijde van de kraskaart kunt u eveneens een korte mededeling plaatsen. De gewenste tekst wordt in een hip lettertype gedrukt. Hier kunt u bijvoorbeeld de volgende tekst laten plaatsen: Ik heb nieuws!

Vul de beide teksten in in de daarvoor bestemde open velden. Wij noteren deze op de kraskaart en voorzien het hart van een kraslaag. De kaart maken we af met afgeronde hoeken en klaar is de prachtige kaart voor onthulling.

Voor het materiaal van de kaart hebben we keuze uit twee luxe edities, het linnen karton of het krijtbord karton. Op het linnen karton is er de keuze om te drukken in de kleur zwart of zwart glitter. Op het krijtbord karton wordt er natuurlijk in de witte krijtkleur gedrukt. Deze krijtbord kaart heeft een kleine meerprijs, echter bevindt er zich bij deze kaart aan de achterzijde een plakstrip over de gehele kaart zodat deze na de onthulling of gestelde vraag geplakt kan worden in een bijzonder boek.

Voorbeelden voor tekst aan bovenzijde:
-Winactie
-Psst ik wil je wat vragen
-Mag ik je wat vragen?
-Ik moet je iets zeggen
-Ik heb een nieuwtje
-Verrassing!
-Ik heb een geheimpje
-Wil je een geheimpje horen?

Voorbeelden voor onder de harten kraslaag:
-Je wordt oma
-Je wordt opa
-Jullie worden opa & oma
-Wij zijn zwanger
-Ik ben zwanger
-Wil je met me trouwen?
-We gaan trouwen
-Wil je onze ceremoniemeester zijn?
-Wil je mijn getuige zijn?
-Wil je mijn peter zijn?
-Wil je mijn meter zijn?

Deze kraskaart wordt vanuit Texz.nl op een bijzonder manier samengesteld op luxe materiaal. Door deze wijze blijft de kaart een prachtige herinnering om in te lijsten of te bewaren.

Ook interessant

€ 49,95