Geen producten (0)
Geen producten (0)

Plattegrond München - LED lamp

€ 39,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 11483
Productcode leverancier 11483
Omschrijving

Een prachtige LED lamp gegraveerd met de plattegrond van de stad München in Duitsland. Jouw favoriete plek in de schijnwerpers.

 

Wat is jouw lievelingsstad of dorp ter wereld? Is het misschien München?

München is de hoofdstad van de Duitse deelstaat Beieren en met 1.464.301 inwoners de derde stad van Duitsland. München is een kreisfreie Stadt en behoort tot de belangrijkste economische en culturele centra in de Bondsrepubliek.

Wij graveren de plattegrond van deze prachtige stad op plexiglas welke ondersteund wordt door een LED module. Op deze manier heb je een prachtige LED lamp welke elk mogelijke stad of dorp ter wereld in de schijnwerpers zet. Met de module kun je de plattegrond elke gewenste kleur geven of de verscheidene kleuren laten rouleren.

Naast dat deze LED lamp een favoriete plek ter wereld voor je laat oplichten is het tevens een volwaardige lamp in de woon- of slaapkamer. De plattegrond heeft een afmeting van 165x220mm.

Wil je graag een andere stad of dorp ter wereld gegraveerd hebben op deze LED lamp dan kunt u deze gemakkelijk selecteren bij het volgende item: HIER

Ook interessant

€ 99,95